U ZGRADI PREDSJEDNIŠTVA

Sastanak Bećirovića i Radončića: Neophodno je ubrzati euroatlantske integracije i ojačati bh. ekonomiju

Sagovornici su se složili da treba ubrzati EU i NATO put Bosne i Hercegovine i zajedno sa svim nivoima vlasti u našoj zemlji

Radončić i Bećirović tokom razgovora u Predsjedništvu BiH. PREDSJEDNIŠTVO BIH

A. O.

29.11.2022

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović razgovarao je danas sa liderom SBB-a Fahrudinom Radončićem o aktuelnim pitanjima u našoj zemlji

- Tom prilikom, član Predsjedništva BiH dr. Bećirović zahvalio je Radončiću na iskrenoj podršci i korektnoj saradnji u predizbornom i postizbornom periodu.

Sagovornici su se složili da treba ubrzati EU i NATO put Bosne i Hercegovine i zajedno sa svim nivoima vlasti u našoj zemlji, marljivim i istrajnim zajedničkim radom, svakodnevno stvarati pretpostavke za što skorije punopravno članstvo u ovim organizacijama.

Na sastanku je podcrtano da je jako važno da se svi donosioci odluka u Bosni i Hercegovini okrenu jačanju ekonomije i rješavanju životnih problema građana u našoj zemlji. Populizam kod dijela političkih učesnika mora biti zamijenjen konkretnim i efektivnim mjerama, koje će konačno dovesti do poboljšanja kvaliteta života ljudi u Bosni i Hercegovini - saopćeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.