ČLANICA PDP-A

Trivić sa Vukanovićem: Ako me je neko izdao, to će se pokazati

Vukanović je rekao kako je Trivić, obraćajući se prisutnim, najavila da ne odustaje od iskrene borbe protiv režima, jer nije pokradena ona nego narod

Trivić sa Vukanovićem na skupu Liste za pravdu. Facebook

E. Ć.

26.12.2022

Članica PDP-a Jelena Trivić sinoć se pojavila na skupu simpatizera Liste za pravdu Nebojše Vukanovića, koji je održan u Banjoj Luci. 

Gostovala sam na druženju sa simpatizerima Liste za pravdu i orden Nebojše Vukanovića u Banjoj Luci. Hvala im na pozivu i podršci koja se večeras osjetila, a ja ću se uvijek rado odazvati iskrenim borcima za promjene i borbu protiv režima - navela je Trivić na Facebooku.

Vukanović je rekao kako je Trivić, obraćajući se prisutnim, najavila da ne odustaje od iskrene borbe protiv režima, jer nije pokradena ona nego narod.

Podsjetimo, Jelena Trivić je na oktobarskim izborima izgubila u utrci za predsjednika RS od Milorada Dodika. Tvrdila je da je pokradena, ali Dodik je postao novi predsjednik bh. entiteta. 

Nakon izbora na vidjelo je iskočilo neslaganje u opoziciji, naročito neslaganje Trivić i Draška Stanivukovića. O tome nije htjela govoriti. 

Ako me je neko izdao ili prodao to će se morati vidjeti, pokazat će se... Ti tragovi će se pokazati i znat će se ko je vjera, a ko nevjera - poručila je Trivić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.