U 10 SATI

Vijeće ministara BiH danas raspravlja o dodjeli Državne nagrade za sport

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa rada Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu

Sa ranije održane sjednice. fena

A. O.

28.12.2022

Vijeće ministara BiH zasjeda danas, a na dnevnom redu između ostalog, nalazi se i Prijedlog odluke o obliku izjave o ispunjenju uvjeta Zakona o javnim nabavama u slučaju ograničenog postupka, pregovaračkog postupka s objavom obavijesti, pregovaračkog postupka bez objave obavijesti o nabavi i natjecateljskog dijaloga, kojeg je predložila Agencija za javne nabave BiH.

Bit će razmatrani i prijedlozi odluka o dodjeli Državne nagrade za sport Bosne i Hercegovine 2022. godine i visini jednokratne novčane nagrade za zaslužnog sportiste.

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa rada Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, Prijedlog financijskog plana Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Izvještaj o poslovanju Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine koje uključuje Izvještaj nezavisnog revizora o reviziji za 2021. godinu, kao i Prijedlog odluke o najmanjem iznosu sredstava potrebnom za izdržavanje stranca za vrijeme namjeravanog boravka u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu.

Početak sjednice planiran je u 10 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.