POVODOM BOŽIĆA

Reis Kavazović uputio čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu: Želim da blagdan provedete u miru i radosti

U nadi da ćemo zajedničkim zalaganjem dati vlastiti doprinos boljitku naše zemlje i u našu životnu stvarnost unijeti ono najljepše što nosimo u sebi upućujem Vam najiskrenije želje, poručio je Reis Kavazović

Reisu-l-ulema: Doprinos boljitku naše zemlje. IZ U BIH

A. O.

5.1.2023

Reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović uputio je danas čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu povodom nastupajućeg pravoslavnog blagdana Božića.

- Poštovani mitropolite Hrizostome, povodom velikog pravoslavnog blagdana Vama i pravoslavnim vjernicima u našoj zemlji, u svoje ime i u ime Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, upućujem srdačne čestitke. Želim da predstojeći blagdan proživite u miru i radosti, da ga provedete u društvu najmilijih i da našoj domovini podarite dodatne ljubavi, topline i zagrljaja.

U nadi da ćemo zajedničkim zalaganjem dati vlastiti doprinos boljitku naše zemlje i u našu životnu stvarnost unijeti ono najljepše što nosimo u sebi upućujem Vam najiskrenije želje za Vaše lično zdravlje i napredak Vaše vjerske zajednice u pravcu dobra i humanosti - navodi se u čestitki reisu-l-uleme Husein-ef. Kavazovića. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.