SMIJAO SE NA NJEGOVE ŠALE

Stanivuković snimljen sa Đajićem, pa se pravdao: Između nas nema nikakve saradnje

Jedina istina koja stoji iza ovog događaja jeste ta da je Đajić bukvalno upao na ručak, poručio je Stanivuković

Stanivuković i Đajić na ručku. nebojsavukanovic.info

A. O.

20.1.2023

Predsjednici Gradskih odobra PDP-a i SNSD-a Vlado Đajić i Draško Stanivuković snimljeni su na jednoj proslavi u Banjoj Luci. 

Naime, kako je prikazano na snimcima, Đajić je pričao vulgarne viceve dok se Stanivuković smijao.

Tokom ručka sa plivačima za časni krst u Banjoj Luci, snimak je nastao, a očigledno je da su bili bliski. Lider pokreta Za pravdu i red Nebojša Stanivuković je objavio ovaj snimak uz opis da su „ovim maske pal“.


- Izvinjavam se javno Banjalučanima i građanima RS-a, jer osjećam dio odgovornosti za sve, jer sam branio, gurao i podržavao Stanivukovića, ubjeđivao narod da će počistiti kriminala i raskinuti mafijaške lance, kako je obećao, ne znajući da ima dva lica kao i mnogi, a moja je obaveza da ispravim grešku - napisao je Vukanović.

Inače, Stanivukovića mnogi optužuju za saradnju sa predstavnicima vlasti u RS-u.


Demantirao komentare

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković oglasio se sinoć gdje je sve demantirao. Naveo je da je Đajić „upao“ na proslavu.

- Želim odmah da demantujem zlurade komentare mojih „saboraca“ i drugih dušebrižnika! Jedina istina koja stoji iza ovog događaja jeste ta da je Đajić bukvalno upao na ručak koji je grad prpremio za učesnike plivanja za Krst časni i počeo da priča svoje viceve, što možete vidjeti na snimku koji pojedini mediji žele da predstave kao jednu vrstu saradnje koja ne postoji, niti će ikada u tom pravcu postojati - napisao je Stanivuković.

Na ovakav način govora nije moguće ne nasmijati se, dodao je.

Bilo ga je sramota

- U dubini duše me je bilo sramota blama i nepristojnosti jednog doktora koja je vidljiva iz viceva koji su ispričani. Inače se ne osvrćem i ne reagujem na ovakve stvari, ali to činim isključivo zbog toga kako ovakvi snimci koji se plasiraju kroz medije ne bi bacili sjećanje na važnost događaja povodom kojeg smo se danas okupili na ručku, u dijelu 33 plivača, koji mogu posvjećivati istinitost mojih riječi - objasnio je Stanivuković, dodavši da je njegova politika pristojna, kulturna, principijelna i konstruktivna te da kroz nju u svakom trenu koristi priliku da uradi najbolje i najviše za grad, upravo na principima borbe protiv svih negativnih anomalija.

- Nikome nećemo dopustiti da tendencioznim naslovima i izmišljenim pričama umanji te činjenice – poručio je Stanivuković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.