"NASILNIČKO PONAŠANJE"

Vukanoviću oduzet Volvo: Blokirao ulaz u Gradsku upravu Trebinja zbog vatrogasaca

Komentarišući Vukanovićeve izjave o mobingu nad pojedinim vatrogascima i radnicima, Ćurić je novinarima rekao da o svemu postoji zakonska procedura

Vozilo koje je parkirao Nebojša Vukanović. nebojsavukanovic.info

S. S.

2.2.2023

Lice iz Trebinja čiji su inicijali N.V. parkiralo je danas automobil Volvo na trotoar ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu u tom gradu čime je bio otežan ulazak strankama i ugrožena sigurnost pješaka, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje ga je kvalifikovalo kao krivično djelo nasilničko ponašanje. Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta u Ulici Vuka Karadžića i tom prilikom su privremeno oduzeli automobil.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izvinio se građanima koji su zbog ponašanja narodnog poslanika Nebojše Vukanovića bili onemogućeni da završe svoje aktivnosti u Gradskoj upravi.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je novinarima da je vozilo parkirao pred zgradu Gradske uprave jer je više puta tražio odgovore od gradonačelnika u vezi sa mobingom vatrogasaca, te da mu je odgovor uskraćen.

Komentarišući Vukanovićeve izjave o mobingu nad pojedinim vatrogascima i radnicima, Ćurić je novinarima rekao da o svemu postoji zakonska procedura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.