ZAHVALIO SE GLASAČIMA

Lazar Prodanović (SNSD) proglasio pobjedu u Bratuncu: Bit ću načelnik svih građana

Učinit ćemo sve da revitalizujemo Bratunac, rekao je Prodanović

Lazar Prodanović. RTRS

H. J. I.

5.2.2023

Kandidat SNSD-a za načelnika općine Bratunac Lazar Prodanović proglasio je pobjedu. U izbornom štabu je veliko slavlje.

- Ni u jednom momentu niko nije sumnjao u pobjedu. Osvojio sam više od 75 posto glasova od ukupnog broja onih koji su glasali, bez glasova onih koji su glasali putem pošte. Imam 2.000 ličnih glasova više od svog protivnika.

BiH i Bratuncu su potrebni fer i pošteni izbori. Često oni koji gube se žale na prevare u izbornom proces. Vrlo sam zadovoljan što sam ovaj put bio u prilici da obiđem sva mjesta na području općine Bratunac i saslušam probleme. Mi smo predstavili svoj program koji ću ostvariti sa svojim ozbiljnim timom koji će činiti najkvalitetniji kadrovi koalicionih partnera - rekao je Prodanović.


Zahvalio se građanima Bratunca koji su mu ukazali povjerenje, ali i onima koji nisu poručio je "da će biti načelnik svih građana".

- Uvjeren sam da će i oni promijeniti svoje mišljenje. Učinit ćemo sve da revitalizujemo Bratunac. Cilj je da mladi ljudi ostanu. Imam jasnu viziju. Siguran sam da ću da ispoštujem sve što sam obećao. Moj cilj je javni interes, ne privatni - kazao je Prodanović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.