PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić čestitao Dan nezavisnosti BiH: Provedimo ovaj praznik ispunjeni patriotskom ljubavlju i ponosom

Iskoristimo ovaj dan da se sjetimo najhrabrijih sinova naše države i odamo im počast, poručio je Radončić

Radončić: Za nezavisnu i suverenu BiH dominantno su glasali Bošnjaci i Hrvati. Armin Durgut / Pixsell

H. J. I.

28.2.2023

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić, čestitao je svim građanima 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. 

- U ime Saveza za bolju budućnost i u svoje lično, svim građanima čestitam 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. 

Dan nezavisnosti BiH trenutak je da pokažemo koliko volimo svoju domovinu i pošaljemo poruku da smo je spremni na sve načine braniti. Iskoristimo ovaj dan da se sjetimo najhrabrijih sinova naše države i odamo im počast, jer su oni za vrijeme agresije nesebično dali svoje živote za odbranu stečene nezavisnosti.

Duboko ubjeđeni da će Bosna i Hercegovina postati dio porodica država NATO saveza i Evropske unije, provedimo ovaj praznik ispunjeni patriotskom ljubavlju i ponosom.

Danas je prilika da se podsjetimo na historijski referendum održan 1. marta 1992. godine. Za nezavisnu i suverenu BiH dominantno su glasali Bošnjaci i Hrvati.

Pravedna borba je izvor svake pobjede i dok Evropu trese ratni zemljotres agresije na Ukrajinu, svakome možemo reći da su naši borci u patikama i pod embargom na oružje u epopejskoj borbi uspjeli odbraniti naš narod i državu i da iz toga lekciju mogu izvući i oni koji misle da pokore Ukrajinu za nekoliko dana, ali i oni koji je svojim životima brane - napisao je Radončić na Facebooku. 

Objava Fahrudina Radončića na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.