OBRAČUN UNUTAR OPOZICIJE

Stanivuković ponovo prevario Vukanovića, stigao i žestok odgovor

Prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, napisao je Vukanović

Stanivuković i Vukanović. Dejan Rakita / PIXSELL

S. S.

6.3.2023

Draško Stanivuković (PDP), gradonačelnik Banje Luke, objavio je na društvenim mrežama novi snimak, gdje pokazuje kako je još jednom prevario poslanika u NSRS Nebojšu Vukanovića.

Naime, prvo je objavio snimak gdje je anonimno prijavio samog sebe Vukanoviću o sastanku u vili Vlade RS na Jahorini, a nakon toga i o nepostojećem krovu na teninskom terenu, koji je navodno plaćen više od 1.000.000 KM.

"Nije poslao ni upit"

- Falsikovana faktura od 1.000.000 KM i opet je bila dovoljna jedna poruka sa nepoznatog broja. Nije poslao ni upit Gradu da provjeri te ,“povjerljive i šokantne informacije“. Kažu da je brzoplet i naivan, pa me brzopleto i naivno optuži da sam ukrao 1.000.000 KM – napisao je Stanivuković uz snimak.

Brzo je stigao i odgovor Vukanovića.

- Podmukli spletkaroš izjavio je kako je otišao na Jahorinu na sastanak PDP-a 28.2. i uz put snimio video-podvalu i propali pokušaj da me diskredituje, ali činjenice govore da toga dana nije bilo nikakvog partijskog sastanka. Istog dana predsjednik PDP-a Branislav Borenović bio je sa poslanicima i delegatima Parlamenta BiH na sastanku u Brčkom, a niko od funkcionera, niti od neka stranica PDP-a nije objavila da je bio sastanak, pa je pitanje da li se on uopšte dogodio, jer je poznato da Simbioza voli da se slika – napisao je Vukanović.

Rok još danas

Kaže da se iz PDP-a niko nije oglasio kako bi osudio ovakve niskosti i podlosti te da im ostavlja rok još danas ili će ti ljudi snositi posljedice i biti sa Stanivukovićem u istom košu.

- Prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i Gradu Banjoj Luci… Toliko sam se toga nagutao nekorektnosti i noževa u leđa zbog „opšte stvari“, prešutio i prelazio preko mnogih udaraca funkcionerima PDP-a, od tužbi, napada i gađanja diktafonom Slavka Vučurevića, udaraca u Narodnoj skupštini i pozezanja noža na mene u restoranu Hotela Bosna u pauzi sjednice od strane prethodnog šefa Kluba PDP-a Perice Bundala, jer sam branio Jelenu i Draška tokom sjednice o Pelješkom mostu, do javnih pljuvanja njihovih poslanika i posljednjih podvala Stanivukovića, da je dosta za 3 života. Svima sam se nesebično davao, borio bez ijedne riječi i uslova, ginuo za Draška 2020, sad Jelenu, ranije Ivanića 2014. i 2018. godine, i ako ništa drugo zaslužio sam poštovanje. Očito da mene i moje saradnike nisu cijenili dovoljno, jer smo se uvijek povlačili zbog opštih stvari i davali punu podršku bez uslova, a sada će morati da nas se plaše, dobro vode računa jer su prepunili čašu – zaključio je Vukanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.