EMISIJA TELETON

Ozvaničena saradnja medijskih partnera u projektu BHRT-a i Pomozi.ba za pomoć žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji

BHRT će 16. marta na svim svojim platformama emitovati posebni program

Sa današnjeg potpisivanja. BHRT

H. J. I.

7.3.2023

Radiotelevizija Bosne i Hercegovine, Večernji list BiH, Dnevni avaz i Nezavisne novine zaključili su sporazum o poslovnoj saradnji na zajedničkoj promociji projekta "Teleton za nastadale u zemljotresima u Turskoj i Siriji".

Teleton se se održava u organizaciji BHRT-a i Pomozi.ba, u okviru kojeg će na programima BHRT-a biti realizovana kampanja koja je će trajati od 1. marta do 16. marta. Kampanja završava emitovanjem uživo programa Teleton, sa početkom u 20 sati.

Strane potpisnice ovog sporazuma saglasne su da će za vrijeme trajanja projekta, putem svojih web portala, štampanih medija i drugih medijskih platformi (YouTube, Facebook itd.), kao i u svim medijskim istupima, vršiti promociju projekta, u skladu sa svojim kapacitetima.

Sa današnjeg potpisivanja. BHRT

Od 01.03. do 16.03. kampanju možete podržati uplatom na račune Pomozi.ba ili pozivom na broj 17006, a 16.03. na pozive gledatelja u emisiji Teleton na BHT1 javljat će se poznate ličnosti iz javnog života BiH.

- BHRT će 16. marta na svim svojim platformama emitovati posebni program u kojem ćemo sadržajima ukazati na ljude u potrebi, promovisati humanitarne akcije koje su do sad provedene i udruženja i pojedince koji su u njima učestvovali. Program će trajati od 20.00 do 23.00 sata, gledaoci, slušaoci i pratioci portala i društvenih mreža BHRT-a moći će telefonski donirati novac za nastradale, te ćemo na taj način okončati kampanju koja će trajati šesnaest dana - navode iz ove medijske kuće. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.