REAKCIJE

Mandal o izjavama Izetbegovića: Ništa nije dovoljan razlog ovom lažovu i korupcionaškom kumu da odstupi i tako olakša poziciju Bošnjaka

Bošnjaci su na izborima u oktobru prošle godine jasno kazali šta misle o Alijinom sinu, naveo je Mandal

Fadil Mandal. Avaz

H. J. I.

18.4.2023

Politički analitičar i kolumnista "Dnevnog Avaza" Fadil Mandal prokomentarisao je posljednje izjave Bakira Izetbegovića, lidera SDA. Izetbegović je izjavio da bi odluka visokog predstavnika Kristijana Šmita (Christian Schmidt) koja navodno favorizira HDZ izazvala pobunu Bošnjaka, ne SDA, te da on i SDA neće odustati od Vlade FBiH iako nemaju parlamentarnu većinu. 

Mandalov status prenosimo u cijelosti. 

Kupovina i ucjenjivanje ljudi

- Kakav drznik i nesoj. Žena mu lažna magistrica i doktorica, preko Osmice i OSA-e kupovali i ucjenjivali ljude, pakovali optužnice, hapsili političke protivnike, Asim objasnio kako su sa kriminalcima sredili da Abdulah Skaka preuzme mjesto gradonačelnika Sarajeva, godinama harče novce i zapošljavaju po BH Telecomu, BH Pošti, Elektroprivredi, desetljećima sa HDZ-om i Dodikom fingiranim sukobima i dizanjem međunacionalnih tenzija rade na podjeli zemlje, za njega lično se vezuje procvat "arapskih" tržnih centara u glavnom gradu i kaparisanje najatraktivnijih građevinskih lokacija.

Politička ubistva

Da ne otvaram sada priču o političkim ubistvima tokom i nakon rata iza kojih je stajala crna ruka SDA-ove duboke države...

I sve to nije dovoljan razlog ovom lažovu i korupcionaškom kumu da odstupi i tako olakša poziciju Bošnjaka.

P.S. Bošnjaci su na izborima u oktobru prošle godine jasno kazali šta misle o Alijinom sinu. Denis Bećirović 330.000 glasova - Bakir Izetbegović 214.000 - napisao je Mandal na Facebooku.

Objava Fadila Mandala na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.