PREDSJEDNIK DNS-A

Nešić za "Avaz": Trivić je kradljivica mandata, spremna je da gazi preko mrtvih!

Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan Republike Srpske i vrijeme je da narodu položi račune

FACEBOOK

Miralem  Aščić

20.4.2023

Nenad Nešić, lider DNS-a i ministar sigurnosti BiH, rekao je danas za "Avaz", odgovarajući na optužbe Jelene Trivić, da je  "ružno počela sa strankom i pokazala da nije nikakav novi početak"

- Radi se o običnoj kradljivici mandata, poslaničkih i odborničkih. Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio prihvatljiv kada je glasao za sve odluke DNS, kao što je bila odluka o samostalnom nastupu na izborima. Dubravac je glasao i da Radislav Jovičić bude naš kandidat za predsjednika Republike Srpske, za koga je Trivićeva govorila da je trojanski konj. Ona je obični makijavelista, spremna da gazi preko mrtvih da bi došla do cilja, otimajući sve što joj dođe pod ruku, koristeći nemilice sredstva. Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan RS i vrijeme je da narodu položi račune - rekao je Nešić.

Mandat dobio od DNS-a

Tvrdi da je Željko Dubravac je mandat dobio od DNS-a, a ne od naroda. 

On je na proteklim izborima osvojio oko 800 glasova ili manje od pola procenta glasova u svojoj izbornoj jedinici, te se samim tim ne može govoriti o velikom povjerenju naroda prema njemu - kaže Nešić.

Poziv Trivić

Podsjećamo, predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić uputila je danas javni poziv MUP-u RS da, kako je navela, spriječi Nenada Nešića, lidera DNS-a i ministra sigurnosti BiH da okupi svoje pristalice ispred kuće Željka Dubravca.

Sve je kulminiralo nakon što je Dubravac napustio DNS i pristupio Narodnom frontu Jelene Trivić. Najavljeno je protestno okupljanje nezadovoljnih DNS-ovaca ispred njegove kuće 22. aprila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.