JUBILEJ

Denis Bećirović, član Predsjedništa BiH: Čestitam svim uposlenicima "Dnevnog avaza" jubilarni 10.000. broj

U demokratskom svijetu stepen razvoja slobode i demokratije ocjenjuje se i prema postojanju nezavisnog i istraživačkog novinarstva, poručio je

Bećirović uputio čestitku "Dnevnom avazu" povodom 10.000. odštampanog izdanja. Armin Durgut / Pixsell - Avaz

H. J. I.

20.4.2023

"Dnevni avaz", najtiražniji, najčitaniji, najcitiraniji i najutjecajniji dnevni list u Bosni i Hercegovini objavio je 10.000. odštampani broj.

U ovih 10.000 brojeva “Avaz” je postao najpoznatiji bh. brend i nezaobilazan faktor u bh. društvu i regionu i, ono što je važno – “Avaz” je bošnjački, narodni i državotvorni projekt. 

Čestitku povodom 10.000. odštampanog broja "Dnevnog avaza" uputio je i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović. 

Čestitka člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića upućena "Dnevnom avazu". Avaz

- Poštovani,

Čestitam svim uposlenicima lista "Dnevni avaz" izlazak jubilarnog 10.000. odštampanog broja. U demokratskom svijetu stepen razvoja slobode i demokratije ocjenjuje se i prema postojanju nezavisnog i istraživačkog novinarstva. Kao član Predsjedništva BiH i dalje ću se snažno zalagati za društvo u kojem se neće zataškavati istina u javnom prostoru.

Uz najljepše želje povodom jubilarnog 10.000. odštampanog broja svim novinarima i novinarkama u redakciji, uposlenicima i čitaocima lista "Dnevni avaz" upućujem iskrene čestitke - naveo je Bećirović u čestitki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.