"HERCEGOVKA GODINE"

Ove sedmice bira se najpoželjniji Hercegovac neženja: Ovo su kandidati

U zabavnom dijelu programa sudjeluju Zorica Andrijašević Donna, voditelj etno skupine "Sinovi Hercegovine" Ivan Ćuže, Plesni klub "Zrinjski"

Najpoželjniji neženja Hercegovine - Avaz
Kandidat za najpoželjnijeg neženju Hercegovine - Avaz
Neženja - Avaz
Jedan od kandidata za najpoželjnijeg neženju - Avaz
Jedan od kandidata za najpoželjnijeg neženju - Avaz
FENA

24.4.2023

Udruženje "Hercegovka godine" iz Mostara već treću godinu organizira kulturno-zabavnu manifestaciju "Najpoželjniji Hercegovac neženja", koji će se birati između pet finalista iz Stoca, Mostara, Širokog Brijega, Posušja i Ljubuškog.

Svečano proglašenje pobjednika održat će u četvrtak, 27. aprila, na imanju Marića Gaj u Grudama s početkom u 20 sati, a svečanost je organizirana isključivo za goste s pozivnicom i predstavnike medija, najavili su organizatori.

U zabavnom dijelu programa sudjeluju Zorica Andrijašević Donna, voditelj etno skupine "Sinovi Hercegovine" Ivan Ćuže, Plesni klub "Zrinjski" i Helena Pavlović.

Voditeljice programa su Daniela Škegro i Matea Jolić, a program će uživo prenositi PRO TV i Hercegovački portal, dok će link biti dostupan na Facebook stranici "Hercegovka godine".

"Sasvim je sigurno da ćemo i ovaj put iz Hercegovine u svijet poslati još jednu lijepu, veselu i pozitivnu priču", poručili su organizatori manifestacije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.