DERNEK GODINE

Maca izveo “Kakva ti je žena takav ti je život” u kafanaskom izdanju

Publici je, kako je bilo i očekivano, priredio odličnu zabavu i smijeh do suza zahvaljujući atraktivnoj i aktuelnoj tematici, te mnoštvu dobrog humora

"Kakva ti je žena takav ti je život" u Skenderiji - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
N. Novaković

26.4.2023

Predstava “Kakva ti je žena takav ti je život” Dragana Marinkovića Mace izvedena je u u dvorani Mirza Delibašić Skenderija. Krcata dovrana je aplauzima dočekala popularnog glumca. Pod sloganom “dernek godine” Maca je priredio nezaboravnu noć, a ovo je bila najveća kafana na Balkanu.

Publici je, kako je bilo i očekivano, priredio odličnu zabavu i smijeh do suza zahvaljujući atraktivnoj i aktuelnoj tematici, te mnoštvu dobrog humora i muzike.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na samo njemu svojstven način. Ove večeri je predstava bila u kafanskom izdanju, uz posebno odabrane pjesme.

Pored originalne predstave o muško-ženskim odnosima publika je uživala uz specijlane goste Peđu Jovanovića, Milicu Todorović i drugi. Pjevalo se uz kafansku muziku sa bendom “Samo za društvo ispod stola”. U publici su bili Semir Osmanagić, Tanja Đurović, Dario Delibašić i Adnan Jakupović sa suprugom Darjanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.