DVODNEVNA POSJETA BIH

Plenković danas i sutra u Mostaru: Sastaje se s Krišto i Čovićem

Hrvatski premijer će boravak u Mostaru početi danas u 17:30 sati

Andrej Plenković: Posjetit će BiH. Vlada Hrvatske

A. O.

1.5.2023

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetit će Bosnu i Hercegovinu gdje će u Mostaru boraviti danas i sutra, a razlog njegove posjete našoj zemlji je 24. Međunarodni sajam ekonomije.

Planirano je da se tokom boravka u Mostaru sastane sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, zamjenikom predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Draganom Čovićem te mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem.

Odlazak u Mostarsko-duvanjsku biskupiju

Hrvatski premijer će boravak u Mostaru početi danas u 17:30 sati susretom s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije.

Plenković će se potom sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto u 18:15 sati u hotelu ''Mepas''.

Susret s Čovićem

Nakon toga, planiran je sastanak Plenkovića i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića. Taj sastanak trebao bi se održati u 19 sati u sjedištu Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Plenković će se sutra obratiti na svečanosti otvaranja 24. Međunarodnog sajma ekonomije u Mostaru, koja počinje u 11 sati, objavila je Vlada Republike Hrvatske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.