FEDERALNI MINISTAR

Isak prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana policije MUP-a TK

Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom zanimanju, poručio je Isak

Isak prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana policije MUP-a TK. FMUP

H. J. I.

22.5.2023

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sa svojim saradnicima prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obilježavanja 22. maja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uspjesi i dobri rezultati

- U ime Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova upućujemo vam iskrene čestitke povodom Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, sa željom da i dalje postižete uspjehe i dobre rezultate u ispunjavanju vaših zadataka. Na Dan policije, ali i svakog dana sa posebnim poštovanjem trebamo se sjetiti svih pripadnika MUP-a, koji su svoje živote dali za slobodnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom zanimanju i da ćete težiti očuvanju mira i stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane Tuzlanskog kantona - kazao je Isak.

Učenje fatihe i minuta šutnje

Učenjem fatihe i minutom šutnje delagacija Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova predvođena ministrom Ramom Isakom odala je počast ubijenoj tuzlanskoj mladosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.