"NEĆEMO STATI"

Mijatović: Sudbina BiH je direktno vezana za sudbinu SDP BiH, i nemamo se pravo umoriti

I zovu nas stranim agentima, izdajnicima, ćafirima, janjičarima, ali platiti cijenu svega za svoju zemlju, kaže Mijatović

Nerin Dizdar, Nermin Nikšić i Vojin Mijatović. Facebook

A. O.

26.5.2023

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović (SDP BiH) jutros se oglasio na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

- SDP BiH, krenuli smo i nećemo stati. Sudbina BiH je direktno vezana za sudbinu SDP BiH, i nemamo se pravo umoriti i nemamo pravo stati. I zovu nas stranim agentima, izdajnicima, ćafirima, janjičarima, ali platiti cijenu svega za svoju zemlju i svoj narod je obaveza i privilegija. Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka – poručio je Mijatović. 

Objava Mijatovića. Printscreen

 Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka – poručio je Mijatović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.