VELIKA TRAGEDIJA

"Avaz" saznaje: Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio tri osobe

Snimak je užasno potresan, a krv se vidi posvuda. Prikazano je kako je upucao suprugu

Nermin Sulejmanović. Instagram

Miralem  Aščić

11.8.2023

Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Riječ je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitness treneru, koji je od ranije poznat policijskim organima.

Snimak je užasno potresan, a krv se vidi posvuda. Prikazano je kako je upucao suprugu.

"Avaz" saznaje da je Sulejmanović ubio tri osobe. Kako je iz Tužilaštva TK potvrđeno za nezavisnog fact-checkera „Raskrinkavanje“ u saopćenju od tog dana poslanog medijima se navodi:

- Danas 11.8.2023. godine u Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku.

(Prethodno je stajao netačan pasus koji je glasio: Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Riječ je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitness treneru, koji je od ranije poznat policijskim organima.

Snimak je užasno potresan, a krv se vidi posvuda. Prikazano je kako je upucao suprugu.

"Avaz" saznaje da je Sulejmanović ubio tri osobe. Ubio je i dijete.)

Napomena: Na ovom tekstu je izmijenjen naslov. Prvobitni je glasio: "Avaz" saznaje: Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio tri osobe, likvidirao i dijete. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.