FEDERALNI MINISTAR

Mijatović: Čestitat ću Bakiru Izetbegoviću, što je duže SDA ovakva to je jači SDP

Ima puno onih i u SDP BiH koji bi voljeli da je SDP BiH kao SDA, ali taj film nećete gledati uvjeravam vas, rekao je

Vojin Mijatović sa Bakirom Izetbegovićem u Banjoj Luci. Facebook

S. S.

14.10.2023

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović poručio je da će čestitati Bakiru Izetbegoviću u izboru za predsjednika SDA.

- Moramo se naučiti kako se ponaša i u društvu i politici. Šta se dešava u SDA i zašto imaju samo jednog kandidata za predsjednika to je isključivo njihova stvar. SDA ima vrlo jasnu, isključivo bošnjačku politiku, a o njihovom radu neka cijene građani BiH. BiH po SDA viziji i moja BiH dva su svijeta različita, ali ima puno onih i u SDP BiH koji bi voljeli da je SDP BiH kao SDA, ali taj film nećete gledati uvjeravam vas.

Moj vam je savjet što prije hajte u SDA, ako vas hoće, SDP BiH je miltietnička partija i bit će još više. Tako da čestitat ću Bakiru Izetbegoviću i rukovodstvu SDA, što je duže SDA ovakva to je jača multietnička SDP BiH i još jača multietnička BIH. Ja sam Bakira dočekao u Banjoj Luci i uvijek ću, al ja mu se ne divim potajno kao neki, a javno se kao bore protiv njega. Živjela multietnička Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.