ŠEF BH. DIPLOMATIJE

Konaković: Na funkcije su imenovali žene, rodbinu, badže i oni su "patriote", a svi drugi "izdajnici"

Svađaju se sa svim važnim partnerima Bosne i Hercegovine, šire antizapadnu histeriju, a prijateljstva na Istoku su nam skoro uništili, naveo je on

Konaković: Borba protiv njih nikad ne smije stati. Fena

E. Ć.

23.1.2024

Institucijama države BiH su trgovali, imenovanjem korumpiranih i nesposobnih kadrova su institucije slabili, napisao je ministar ministar vanjskih poslova Bosne i Hecegovine Elmedin Konaković u svojoj objavi na Facebooku.

- Na čelo institucija i odgovorne funkcije imenovali žene, rodbinu, badže, šure, rođake. Svađaju se sa svim važnim partnerima Bosne i Hercegovine, šire antizapadnu histeriju, a prijateljstva na Istoku su nam skoro uništili.

Prijedloga za rješenje problema nemaju, smišljaju samo kako da zakoče ili uspore procese. Dok sve to rade enormno se bogate, a u familiji nemaju nezaposlenih.

Oni su “patriote” , a svi su drugi “izdajnici”. Godine njihovih politika našu su zemlju stavile na prvo mjesto svjetske liste po odlasku ljudi i na prvo mjesto na listama korupcije.

Grlati su u svađama sa grlatim i od toga godinama žive, osvajaju mandate i velike plate. Borba protiv njih nikad ne smije stati - poručio je Konaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.