SRAMOTNO

Bivši urednik Radij BIR brutalno izvrijeđao NiP-ovu zastupnicu: "Muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom..."

Na njegov status, fanovi Bećara i SDA ostavljaju su još gnusnije komentare, poručujući između ostalog da Milišić-Tepić treba "na kolac nabit" i "uništ

Bećar i Milišić-Pepić. Avaz kolaž

D. H.

30.5.2024

Marin Vukoja izabran je u Ustavni sud Bosne i Hercegovine, što je izavala salve histeričnih napada i optužbi iz tabora SDfA prema zastupnicima, liderima i članovima trojke.

Meta posebno gnusnih i mizoginističkih napada je zastupnica NiP-a Ajla Milišić-Tepić, koju vrijeđaju zbog činjenica da nosi hidžab.

Među onima koji su se pridružili brutalnim napadima je Ismet Bećar, PR sarajevske kantonalne organizacije SDA i bivši urednik Radija BIR.

- Ajla Milišić Pepić, zastupnica u Parlamentu Federacije s hidžabom, kojoj ste dali 3705 glasova, koja je u Parlament ušla nakon što je Adnan Delić, kojem ste dali 11 563 glasa, podigao ruku za Vladu u kojoj će biti ministar, Čoviću vas je prodala s bismillom!

Vaša pseudoselefijska TV ikona, zvijezda halal cooking show-programa, polaznica alternativnih škola Kur’ana i hifza, žena, majka, kraljica… bošnjačka i muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom!

Šta vam nije jasno? - napisao je Bećar.

Uvrede na račun zastupnice. Screenshot Facebook

Na njegov status, fanovi Bećara i SDA ostavljaju su još gnusnije komentare, poručujući između ostalog da Milišić-Tepić treba "na kolac nabit" i "uništiti izdajnike".


Gnusni komentari na profilu Bećara. Screenshot

Ovo je samo nastavak zastrašujućih poziva na nasilje i zločine koje svakodnevno upućuje radikalna sljedba SDA, ali koje se sve otvorenije mogu čuti i od samih protagonista ove stranke.

Da li će nadležne institucije konačno reagirati na ove uporno prijetnje i pozive na nasilje ili čekaju da se njihove prijetnje počnu ostvarivati u praksi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.