BIZNIS

Uz Moj Mix tarifu mobilni telefoni za jednu marku

Jesenja akcija kompanije „M:tel“

Mi. K.

7.10.2014

U okviru svoje jesenje akcije kompanija „M:tel“ nudi širok izbor mobilnih telefona uz neku od Moj Mix tarifa.

Klijenti koji se odluče za Moj mix tarifu 70 za jednu marku mogu kupiti mobitel SONY XPERIA Z1, elegantan 5-inčni model vrhunske serije proizvoda.

U “M:tel-ovim” poslovnicama po cijieni od jedne KM u tarifnom modelu Moj Mix 60 možete kupiti HTC One M7. Opremljen je privlačnim quad-core procesorom s 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, od čega je dostupno 25 GB.

U tarifnom modelu Moj Mix 35 mobilni uređaj SONY XPERIA L možete nabaviti po cijeni od jedne KM. Ovaj uređaj se izdvaja i po individualnim, promenljivim svetlosnim efektima za poruke, pozive i statuse na društvenim mrežama.

Pored navedenih modela u sklopu akcije po cijeni od jedne KM možete kupiti i druge telefone u preporučenim tarifama, to su: LG NEXUS 5 u tarifi Moj Mix 70, SAMSUNG FAME  u tarifi Moj Mix 20,  NOKIA LUMIA 1320 u Moj Mix 40 tarifi, SONY XPERIA L  u tarifi Moj Mix 35, SONY XPERIA M u tarifi Moj Mix 30, SAMSUNG EVAN  u tarifi Moj Mix 15, LG G FLEX  u Moj Mix 80  tarifi i TELEFUNKEN COSI TM500 u tarifnom modelu Moj Mix 15.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.