BIZNIS

Uz Paket račun ušteda do 75 posto

„Raiffeisen banka“ obogatila svoju ponudu

Mi. K.

7.10.2014

Prateći savremene trendove u finansijskom poslovanju „Raiffeisen banka“ obogatila je i unaprijedila svoju ponudu Paketa računa za fizička lica, te klijentima obezbijedila uštedu do 75 posto na mjesečnom nivou.

U zavisnosti od sadržaja banka u ponudi ima tri vrste paketa i to Klasik, Trendi i Trendi Plus, koji objedinjuju paletu finansijskih proizvoda i usluga. Dodatno imaju pogodnosti dostupne isključivo u paketu, a klijentima su dostupni uz potpisivanje samo jednog ugovora.

-Potrebe klijenata su uvijek u našem fokusu, pri čemu kontinuirano nastojimo što bolje odgovoriti na njihove zahtjeve. Tako smo u prilici ponuditi im korištenje Paketa računa koji predstavljaju kombinaciju finansijskih proizvoda i usluga za koje klijent plaća jedinstvenu mjesečnu naknadu – kazao je Karlhajnc Dobnig (Karlheinz Dobnigg), direktor „Raiffeisen banke“.

Nakon popunjavanja zahtijeva za Paket račun i potpisivanjem ugovora klijenti koji imaju otvoren tekući račun u banci u roku 24 sata mogu koristiti proizvode i usluge unutar odabranog Paketa.

Ovisno o odabranom paketu klijetima su dostupne pogodnosti i usluge kao što su internet i mobilno bankarstvo, SMS info usluga, kreditne kartice, popust na tehnički pregled vozila, do 100 posto pri registraciji putem „Raiffeisen ASSISTANCE“, zatim niža kamatna stopa na kredite, te popusti na transakcije u okviru posebnog koncepta tarifiranja kreiranog isključivo za korisnike Paketa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.