BIZNIS

"Nova banka" nagradila korisnike platnih kartica

Izvučeni dobitnici nagradne igre ”Umjetnost kupovine”

Mi.K.

9.10.2014

U prostorijama "Nove banke" u prisustvu tročlane komisije, jučer je obavljeno kompjutersko izvlačenje dobitnika nagrada u okviru nagradne igre “Umjetnost kupovine”. Izvlačenje je obavljeno u skladu s pravilima nagradne igre koja su objavljena 20. avgusta, tekuće godine.

U izvlačenju su učestvovali svi korisnici Maestro i MasterCard Standard platnih kartica koji su u septembra 2014. godine obavljali transakciju plaćanja roba i usluga platnim karticama, pri čemu je jedna transakcija činila jedan kupon. Svi pojedinačni kuponi stekli su pravo na učešće u nagradnoj igri. Komisija je konstatovala da je na ovaj način 37.661 kupona steklo pravo učešća, odnosno 8.483 različitih klijenata.

Dobitnik prvog vikend putovanja u Milano za dvije osobe i karata za baletnu predstavu Teatra alla Scala je Miroslav Maksić iz Banje Luke. Dobitnik drugog vikend putovanja u Milano za dvije osobe i karata za baletnu predstavu Teatra alla Scala je Marinela Ahmedbegović iz Tuzle. Dobitnici LCD televizora su  Gorana  Ždrale iz Istočnog Sarajeva i Bobo Miljanović iz Mostara. Dobitnici Dell laptopa su Biljana Grbić iz Zvornika i Amir Silajdžić iz Lukavca. Dobitnici Garmin navigacije su Stojan Obradović iz Bijeljine i Dragan iz Sarajeva.

Komisija je konstatovala da su dobitnici ispunili sve uslove propisane Pravilima nagradne igre. Uručenje nagrada će se obaviti najkasnije 30 dana od dana obavještenja dobitnika.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.