BIZNIS

"Nova banka" otvorila 13. poslovnicu u Banja Luci

Širenje poslovne mreže

Mi.K.

20.10.2014

U Banja Luci danas je na adresi Momčila Popovića "Nova banka" otvorila Agenciju Lauš. Otvaranjem 13. poslovnice u ovom gradu nastavljena je realizacija plana širenja poslovne mreže banke u Bosni i Hercegovini, kako bi se stanovništvu i privredi ponudili pristupačniji uslovi poslovanja.

Građani i pravna lica i u ovoj poslovnici mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža "Nova banka". Radno vrijeme Agencije "Lauš" je od osam do 16.00 sati radnim danima, a od osam do 13 sati subotom. Više informacija o radu  klijenti mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080050011.

- Posljednjih nekoliko godina "Nova banka" bilježi izrazit rast u svim segmentima, a ističe se proaktivnim pristupom kod kreiranja usluga u skladu s potrebama klijenata što je rezultovalo visokim nivoom profitabilnosti. Od osnivanja, koje je bilo 1999. godine, pa do danas, banka je dobila brojna priznanja za uspješno poslovanje i visok kvalitet rada, a prepoznata je i kao dobar poslodavac koji zapošljava više od 600 radnika - navode u saopćenju iz ove banke. 

nova-banka-1

Tokom otvaranja građanima su promovirane nove Visa platne kartice, a to su Visa Gold i Visa Classic na rate. Visa Gold klijentima pruža sasvim novo iskustvo u korištenju kartice, a naročito se preporučuje klijentima koji često putuju, jer nudi mnoge ekskluzivne pogodnosti prilikom kupovine, rezervacije avionskih karata, hotela...

Osim toga, jedna od novina u ponudi "Nove banke" je i Visa Classic kartica na rate. Radi se o kreditnoj kartici kojom klijenti imaju mogućnost kupovine na rate bez kamata kod trgovaca s kojima banka ima sklopljen Ugovor o prodaji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.