BIZNIS

Mostar: Otvaranje ''novog starog Binga'' 13. oktobra

Avaz.ba

11.10.2017

Građani Mostara od 13. oktobra ponovo će imati priliku da šoping obave u Tržnom centru Bingo, koji je 22. aprila u večernjim satima u potpunosti "nestao" u požaru, koji je uzrokovao kvar na utičnici produžnog kabla. 

Građani Mostara su vijest o otvaranje ''novog starog Binga'' dočekali sa radošću, a iz ove uspješne bh. komapnije najavljuju brojne novitete, potvrdila je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga Binga.

- Otvaranje je planirano 13. 10. u 14 sati, uz bogat zabavni program za sve generacije, popuste i poklone, te mnoštvo promocija i degustacija naših poslovnih partnera - rekla je Paunoski.

Sam tržni centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj, ali nasuprot njemu gradi se i retail park površine od 2.800 kvadrata u sklopu kojeg će biti trgovine brendova DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. 

- Time ćemo dodatno obogatiti sadržaj na ovoj lokaciji - dodala je Paunoski. 

"Bingo" će imati 100 uposlenih radnika, a nalazi na ukupnoj površini u osnovi 11.660 kvadrata, od čega je hipermarket površine cca 9.000 kvadrata, a ostali sadržaj čine restoran, igraonica, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru.

- Napominjem da na dan otvorenja očekujemo veliki broj posjetioca iz Hercegovine i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu. Zaista smo sretni što smo ponovo s vama - dodala je Paunoski. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.