PROMO

"UniCredit Bank" je Banka godine u Bosni i Hercegovini

30.11.2017 09:35

30. Novembar 2017.- UniCredit Bank je na sinoćnjoj dodjeli u Londonu, po izboru svjetski poznatog magazina The Bankera, ponijela titulu Banke godine u Bosni i Hercegovini. 

Izbor svjetski poznatog magazina u vlasništvu Financial Timesa jedan je od najznačajnijih događaja u poslovnom svijetu, te predstavljaju vrhunsko priznanje za rad i postignuća finansijskih institucija.

- Zahvaljujem se klijentima i zaposlenicima UniCredit Banke - izjavio je Dalibor Ćubela, direktor UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Osim, titule za najbolju Banku u Bosni i Hercegovini, ovu titulu osvojile su i članice UniCredit Grupe u Njemačkoj i Rumuniji što je Gianni Franco Papa, generalni direktor UniCredit-a, prokomentarisao: "Ponosni smo što je Banker odabrao UniCredit kao najbolju banku u Bosni i Hercegovini, Njemačkoj i Rumunjskoj. 

Ove prestižne nagrade priznanje su za postignuća Grupe i naporan rad ljudi diljem naše organizacije. To ne bi bilo moguće bez opredjeljenja našeg osoblja i lojalnosti naših kupaca, a mi ćemo i dalje neumorno raditi kako bismo osigurali vrhunske proizvode i usluge."

Nagrade Banka godine, koja se već osamnaest godina dodjeljuje najuspješnijim finansijskim institucijama, postavile su mjerilo za industriju i pružaju priliku da se financijske institucije iz cijelog svijeta sastaju i slave svoja postignuća. 

Oglasi

NA VRH