BIZNIS

Poziv bh. firmama na VIROEXPO 2018.: Više od 500 izlagača iz 25 zemalja svijeta

Sajam se održava u Virovitici

Ml. D.

25.1.2018

Privredna komora FBiH poziva proizvođače da dostave svoje proizvode u njihove urede u Sarajevu ili Mostaru. Proizvode ili promotivni materijal uposlenici Centra za promociju i edukaciju pri PKFBiH prezentirat će budućim potencijalnim poslovnim partnerima na Međunarodnom sajmu gospodarstva VIROEXPO 2018, koji će biti održan u Virovitici u Hrvatskoj od 23. do 25. februara. Proizvode treba dostavite do 10. februara. 

Stalni rast

Zbog prevelike zainteresiranosti za nastup na VIROEXPO-u, zbog kvadrature izložbenog prostora eksponati ne smiju biti većih dimenzija. Poželjno je dostaviti i promotivne materijale firme, letke, brošure, DVD prezentacije...

Međunarodni sajam VIROEXPO ove godine obilježava 23. godinu postojanja i jedan je od najvećih sajmova u Hrvatskoj s tendencijom stalnog rasta, sa sve većim brojem izlagača iz sve više zemalja kako iz regiona tako i cijele EU.

Veliki prostor

Privredna komora FBiH prisutna je od prve sajamske manifestacije te je veliki prijatelj kako sajma tako i grada Virovitice te Županije virovitičko-podravske. Ovogodišnji sajam bit će održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te Vlade.

Očekuje se više od 500 izlagača iz 25 zemalja Evrope i svijeta, na više od 25.000 metara kvadratnih, s oko 30.000 posjetilaca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.