PRIZNANJE

Nagrade u Njemačkoj za novu generaciju "Gorenje" mašina za pranje i sušenje veša

ETM Magazin analizirao mašinu za pranje veša nove generacije sa kapacitetom 8 kg punjenja, lansiranu na tržište u aprilu prošle godine

Gorenje. imcb.info

Fena

19.1.2019

U januarskom izdanju njemačkog potrošačkog magazina "ETM Testmagazin", specijaliziranom za nezavisno testiranje proizvoda, objavljeni su rezultati testa za novu generaciju "Gorenje" WaveActive mašina za pranje i sušenje veša.

U detaljnom testu i evaluaciji, oba aparata su imala rezultate više od 90 posto, te ih zbog toga "ETM Testmagazin" preporučuje svojim potrošačima kao ekonomične i zahvaljujući novoj tehnologiji jona, izuzetno efikasnim aparatima.  

"ETM Testmagazin" objavljuje rezultate testiranja za širok asortiman proizvoda bijele tehnike, kućanskih aparata, potrošačke elektronike i slično. U posljednjem izdanju objavljeni su rezultati testiranja dva aparata iz nove "Gorenje" WaveActive generacije, koja su bila lansirana na tržište Njemačke krajem prošle godine.

"Gorenje" WaveActive mašina za sušenje veša sa 8 kilograma punjenja ostvarila je rezultat 92,9 posto i ocijenjen je kao “veoma dobar” ("sehr gut"), što je najveća ocjena koju aparat može osvojiti u ovakvom testu.

"ETM Magazin" je, također, testirao mašinu za pranje veša nove "Gorenje" WaveActive generacije, s kapacitetom 8 kg punjenja, lansiranu na tržište u aprilu prošle godine. Posebno istaknute prednosti ove mašine za pranje veša na testu su EcoCare funkcija koja omogućava dodatne uštede energije i vode na svakom programu, Ukupan rezultat za "Gorenje" WaveActive mašinu za pranje veša je 91,6 posto.

- Brojne nagrade koje je nova generacija WaveActive aparata osvojila na mnogim poljima su dokaz činjenice da su "Gorenje "WaveActive aparati izvanredno postignuće koje kombiniraju nove tehnologije, odličan dizajn, energetsku efikasnost i brigu za okoliš. Sada tim nagradama dodajemo i Plus X Award 2018./2019. – nagrada za inovativnost i odličnost robne marke -  saopćeno je iz "Gorenja".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.