BIZNIS

Osposobljavanje energetskih menadžera u projektu EUREMnext European EnergyManager

Cilj je pokazati uposlenicima kako da u kompaniji u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije

EUREMnext European EnergyManager

Avaz.ba

8.2.2019

Predstavništvo njemačke privrede u BiH 2018. godine dobilo je licencu za provođenje edukacijskog programa za osposobljavanje energetskih menadžera u okviru projekta EUREMnext European EnergyManager. Ovaj projekt je standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti koji se provodi u više od 30 zemalja.  

Cilj je osposobiti uposlenike da u kompaniji u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije, postave konkretne ciljeve te primjene potrebne mjere za uštedu energije i novca. 


Projekat je usmjeren prema zaposlenicima iz tehničkih odjela, voditeljima proizvodnje, energetskim savjetnicima, građevinskim inžinjerima, arhitektima i ostalom relevantnom tehničkom osoblju...

Program se odnosi na proizvođačku industriju kao što su prehrambena, drvna, tekstilna, zatim zdravstvo, turizam, finansijski sektor...

Zainteresirani za učešće na stručnom usavršavanju za European EnergyManagera treba da obrazac za prijavu dostave putem faksa na broj +387 33 295 920 ili e-mailom na adresu [email protected].


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.