SAJAM

„Sarajevo 4 Walls“ od 11. do 14. aprila

Proizvodi kompanija iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Austrije, Belgije, Turske, Njemačke i Norveške

S pres-konferencije. M.Kadrić

Piše: Avaz.ba

9.4.2019

Treće izdanje Međunarodnog sajma namještaja, uređenja interijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije „Sarajevo 4 Walls“ u sarajevskoj Zetri od 11. do 14. aprila okupit će više od 100 izlagača i brojne brendove iz BiH i inozemstva. 

U ime organizatora, Edin Muftić rekao je da se predstavlja drvna industrija od primarne prerade do izrade finalnih proizvoda. 

-Sajam je 2019. ostvario iskorak u povećanju kapaciteta na 10.000 kvadrata, uz dodatnu dvoranu, kao i poslovnog razvoja, gdje se orijentira na poslovnu saradnju izlagača i njihovih poslovnih partnera - kazao je Muftić na pres-konferenciji u Zetri.

Posjetioci će moći vidjeti proizvode kompanija iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Austrije, Belgije, Turske, Njemačke i Norveške. Izlagat će i „KARE Design“, „Standard Furniture Factory“, „Natuzzi“, „Inside“, „Domavija“, „Enza Home“, „Globo“...

Organizatori nastavljaju s humanitarnim radom, pa će prodavati ulaznice po promotivnoj cijeni od dvije marke. Dio sredstva namijenjen je za dva humanitarna projekta „Roditeljska kuća“ i „Ispuni mi želju“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.