DOBRA PRILIKA

Evo kako zaraditi uz pomoć KJKP "Park" d.o.o. Sarajevo

Potrebni radnici kao ispomoć

Potrebno 100 radnika. Ilustracija

Piše: L.Đ.

18.4.2019

Kantonalno javno komunalno preduzeće (KJKP) “Park” d.o.o. Sarajevo raspisalo je javni konkurs za posao na dva mjeseca. Naime, kako nam je rečeno iz ovog preduzeća potrebni su im radnici kao ispomoć. 

- Posao je u trajanju od dva mjeseca, plaća je 800 KM, a radnici neće biti prijavljeni, ostaju na birou - izjavili su iz preduzeća "Park" d.o.o. Sarajevo. 

Ovo je za mlade ljude dobra prilika da zarade nešto novca, ali i da steknu novo iskustvo. 

Preduzeće „Park“ zbog potreba realizacije plana aktivnosti u okviru velike akcije Vlade KS na dvomjesečnom čišćenju svih površina od smeća i drugog otpada započinje angažmana 100 osoba koje se nalaze na evidenciji Biroa za zapošljavanje na poslovima „Javni radovi 2019“.

Shodno sporazumu s JU Služba za zapošljavanje, a po odobrenju Vlade KS, angažman potrebnog broja ljudi koji će u okviru preduzeća „Park“ biti angažirani počeo je jutros, a ovom prilikom preduzeća „Park“ poziva sva nezaposlena lica koja se trenutno nalaze na evidenciji biroa i posjeduju vještine za obavljanje poslova higijene-čišćenja zelenih površina, rukovanje ručnom kosom za travu, poznaju rad s alatom za okopavanje, izgrabljivanje, sadnju, orezivanje i druge vrtlarske i hortikulturne poslove da se što hitnije jave.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.