BIZNIS

Zašto kreme i masti nisu trajno rješenje protiv hemoroida?

Pilex. Terra lab

Sponzorisani tekst

9.10.2019

Znate li da u ovom trenutku u BiH svaka četvrta osoba starija od 35 godina zbog neugodnih simptoma hemoroida proživljava bolove, peckanje, svrbež i krvarenje?

Upala hemoroida su jedan od najčešćih zdravstvenih problema u svijetu, a statistike se pogoršavaju iz dana u dan. Brojke su konkretne i govore da će se oko 70% populacije barem u jednom periodu svog života morati suočiti s neugodnim simptomima upaljenih hemoroida.

U težim slučajevima upale, hemoroidi preuzimaju kontrolu nad našim životom, postajemo njihov talac i svakodnevicu moramo prilagođavati tom zdravstvenom problemu – koliko dugo možemo sjediti na kavi s prijateljima ili u kinu, hoćemo li voziti bicikl, kako ćemo preživjeti dan na poslu...


Pilex. Terra lab

Dodatnije problem što većina preparata dostupnih u ljekarnama – poput krema i masti - samo privremeno rješava problem upale, a njihovo nanošenje, budimo iskreni, nije baš najugodnije iskustvo.

Međutim, sada je u ljekarnama dostupan preparat koji ne djeluju snažno samo na simptome, već i na sami uzrok upale hemoroida.

PILEX je 100% prirodna i posebno pripremljena formula u obliku kapsula koje se uzimaju ujutro pola sata prije doručka s vodom ili jogurtom.


Pilex. Terra lab

Rezultati su izvrsni, što su pokazala i klinička ispitivanja provedena nad više od 1200 pacijenata: kod 94% zabilježeno je potpuno povlačenje ili snažno ublažavanje simptoma, a prva olakšanja osjete se već nakon 72 sata tretmana Pilexom.

Pilex je u ljekarnama dostupan u dvije vrste pakiranja: bočici sa 14 ili 28 kapsula. Medicinski stručnjaci preporučuju da osobe koje prvi puta uzimaju PILEX, za najbolje rezultate koriste veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno).

Nakon tretmana Pilexom, hemoroidi se u prosjeku ne vraćaju šest mjeseci, odnosno, dovoljne su samo dvije bočice godišnje da iz svog života potpuno izbacite hemoroide.


Pilex. Terra lab

Pilex je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na tržištu koji će svojom jedinstvenom kombinacijom izuzetne učinkovitosti i jednostavnog korištenja, bez ikakvih nuspojava i uz redovite tretmane zauvijek ukloniti sve bolne i neugodne simptome iz vašeg života.

PILEX kapsule su dostupne u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta. Za više informacija pogledajte na www.pilex.ba


Oktal Pharma. Oktal Pharma

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.