BIZNIS

Zašto kreme i masti nisu trajno rješenje protiv hemoroida?

Sponzorisani tekst
09.10.2019 09:50

Pilex

Foto: Terra lab

Znate li da u ovom trenutku u BiH svaka četvrta osoba starija od 35 godina zbog neugodnih simptoma hemoroida proživljava bolove, peckanje, svrbež i krvarenje?

Upala hemoroida su jedan od najčešćih zdravstvenih problema u svijetu, a statistike se pogoršavaju iz dana u dan. Brojke su konkretne i govore da će se oko 70% populacije barem u jednom periodu svog života morati suočiti s neugodnim simptomima upaljenih hemoroida.

U težim slučajevima upale, hemoroidi preuzimaju kontrolu nad našim životom, postajemo njihov talac i svakodnevicu moramo prilagođavati tom zdravstvenom problemu – koliko dugo možemo sjediti na kavi s prijateljima ili u kinu, hoćemo li voziti bicikl, kako ćemo preživjeti dan na poslu...

 • Pilex
  Pilex Foto: Terra lab

Dodatnije problem što većina preparata dostupnih u ljekarnama – poput krema i masti - samo privremeno rješava problem upale, a njihovo nanošenje, budimo iskreni, nije baš najugodnije iskustvo.

Međutim, sada je u ljekarnama dostupan preparat koji ne djeluju snažno samo na simptome, već i na sami uzrok upale hemoroida.

PILEX je 100% prirodna i posebno pripremljena formula u obliku kapsula koje se uzimaju ujutro pola sata prije doručka s vodom ili jogurtom.

 • Pilex
  Pilex Foto: Terra lab

Rezultati su izvrsni, što su pokazala i klinička ispitivanja provedena nad više od 1200 pacijenata: kod 94% zabilježeno je potpuno povlačenje ili snažno ublažavanje simptoma, a prva olakšanja osjete se već nakon 72 sata tretmana Pilexom.

Pilex je u ljekarnama dostupan u dvije vrste pakiranja: bočici sa 14 ili 28 kapsula. Medicinski stručnjaci preporučuju da osobe koje prvi puta uzimaju PILEX, za najbolje rezultate koriste veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno).

Nakon tretmana Pilexom, hemoroidi se u prosjeku ne vraćaju šest mjeseci, odnosno, dovoljne su samo dvije bočice godišnje da iz svog života potpuno izbacite hemoroide.

 • Pilex
  Pilex Foto: Terra lab

Pilex je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na tržištu koji će svojom jedinstvenom kombinacijom izuzetne učinkovitosti i jednostavnog korištenja, bez ikakvih nuspojava i uz redovite tretmane zauvijek ukloniti sve bolne i neugodne simptome iz vašeg života.

PILEX kapsule su dostupne u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta. Za više informacija pogledajte na www.pilex.ba

 • Oktal Pharma
  Oktal Pharma Foto: Oktal Pharma

Tagovi

Pilex Hemoroidi
NA VRH