IQOS

Black Friday traje duže: Specijalna ponuda samo u IQOS online prodavnici

Ako niste imali dovoljno vremena da obavite šoping tokom najomiljenijeg šoping dana u godini - Crnog petka, bez brige

Black Friday traje duže: Specijalna ponuda samo u IQOS online prodavnici. IQOS

Marketing

1.12.2022

Ako niste imali dovoljno vremena da obavite šoping tokom najomiljenijeg šoping dana u godini - Crnog petka, bez brige! Brojni brendovi su Black Friday pretvorili u Black Week i omogućili da cijelu sedmicu uživamo u kupovini uz fantastične uštede, i što je još bolje iz udobnosti svoje fotelje.

Nakon Crnog petka najviše se ponuda odnosi na udobnost životnog prostora, zabavu i promjenu životnih navika, o čemu uvijek intenzivno i razmišljamo u ovom predprazničnom periodu donošenja novogodišnjih rezolucija, kao i da potrošači preferiraju online šoping kao bolju alternativu gužvama u trgovinama i na blagajnama, kojom štede vrijeme i novac.

Jedan od takvih brendova je i IQOS koji je spojio i jedno i drugo, te je produžio trajanje svoje specijane Black Friday ponude na sve varijante bezdimnih uređaja i to samo putem online prodavnice. Tako, u periodu od 01. do 07. decembra na IQOS Viber botu možete pronaći IQOS ORIGINALS DUO i lil SOLID uređaje po posebnoj cijeni.

IQOS je proizvod kompanije Philip Morris koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan, samim tim ne stvara dim, vatru ni pepeo, već samo aerosol, koji ostavlja manje neugodnih mirisa na koži, kosi, rukama, namještaju ili vozilu.

*Važno je naglasiti da iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.