POTVRDIO PAVLINOVIĆ

Nakon gotovo 30 godina Livno dobiva taksi službu

Trenutno su u fazi obuke uposlenika, kao i obilježavanja pozicija gdje će ih korisnici moći pronaći

Li Taxi uskoro u funkciji. Fena

FENA

27.3.2023

U sklopu Livno Busa, a nakon gotovo 30 godina, Grad Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu.

Kako je za Fenu kazao vlasnik livanjske kompanije Livno Bus i osnivač taksi službe Mario Pavlinović, nakon 30 godina Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu koja ujedno znači i otvaranje desetak novih radnih mjesta.

- Kroz sami projekt "Li Taxy" uvodimo i neke novine, od samih auta koja će biti premium klasa i netipična auta za taxi do informatičkih rješenja i svega ostalog. Cilj je omogućiti povoljan, efikasan način prijevoza i dati dodatnu vrijednost gradu te novu mogućnost našim ljudima, pogotovo u selima gdje je prijevoz do grada postao jako zahtjevan, a u nekim situacijama i nemoguća misija - istakao je Pavlinović.

Trenutno su u fazi obuke uposlenika, kao i obilježavanja pozicija gdje će ih korisnici moći pronaći. Za sami početak Livnjacima će na raspolaganju biti četiri vozila.

- Također, bit će omogućena online rezervacija vozila putem mobilne aplikacije, a ovisno od interesa, naš je cilj širenje mreže "Li Taxy" u budućnosti i na Tomislavgrad te Kupres - zaključio je Pavlinović.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.