CRNA HRONIKA

Troje povrijeđenih u prevrnutom Peugeotu

U mjestu Rastovci

E. R.

21.7.2014

 


Noćas oko 01:30 sati, na magistralnom putu M16.4 u mjestu Rastovci, općina Novi Travnik, dogodila se saobraćajna nesreća kojom prilikom je došlo do  prevrtanja vozila marke “Peugeot“, registarskih oznaka K03-T-758.

Vozilom je upravljao A. T. iz Travnika rođen 1988. g., a saputnici S. B.(1997) iz Novog Travnika,  D. S.(1987) iz Travnika  i I. V. rođena 1995.godine iz Novog Travnika su zadobili tjelesne povrede.

Vozilom hitne pomoći prevezni su u Dom zdravlja Novi Travnik, a zatim u bolnicu Travnik, da bi ih na kraju zbog ozbiljnosti povreda prevezli u bolnicu u Novoj Biloj.
 
Teže tjelesne povrede zadobili su D.S.i S.B., a lakše tjelesne povrede zadobila je I.V. i vozač A.T.

Uviđaj, kao i ostale istražne radnje na utvrđivanju i dokumentovanju uzroka ove saobraćajne nesreće, jušer su preduzimali službenici Odjela kriminalističke policije PU Travnik.

- Danas poslijepodne je upravo završen uviđaj i trenutno nemamo podataka koji bi nam potvrdili pravi uzrok nesreće, vještaćenjem i drugim istražnim radnjama znaće se tačan uzrok nesreće, mogućnost da je vozač bio u pripitom stanju je isključena - kazao je Rusmir Prohan potparol MUP-a, u Travniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.