Lažno prijavila krađu torbice da bi naplatila štetu u Švedskoj

Centar javne bezbjednosti Prijedor saopštio

SrnaDjevojka čiji su inicijali L.E. (26) iz Prijedora, sa privremenim boravkom u Švedskoj, lažno je prijavila krađu torbice sa namjerom da od osiguravajuće kuće u Švedskoj naplati prijavljene stvari, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

Stvari koje je prijavila da su joj navodno ukradene, L.E. je nakon kriminalističke obrade pokazala policiji, a nalazile su se u njenom stanu, u Ulici Vuka Karadžića.

L.E. je preksinoć policiji prijavila da su joj u NJegoševoj ulici u Prijedoru s leđa prišla dva nepoznata muška lica vozeći se skuterom, te da su joj iz ruke istrgnuli torbicu u kojoj su bili novčanik, 220 evra, 40 KM i muški sat marke "ORIS" vrijedan 1.900 eUra, navodeći da je materijalna šteta oko 5.150 KM.

Protiv L.E. CJB Prijedor podnijeće Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj o počinjenom krivičnom djelu lažno prijavljivanje.

Iz CJB Prijedor nije saopšteno hoće li o slučaju obavijestiti nadležne organe u Švedskoj ili osiguravajuću kuću od koje je L.E. namjervala naplatiti odštetu.

NA VRH

Podijeli članak na