CRNA HRONIKA

Povrijeđen 16-godišnji motociklista

Nezgoda u Špionici kod Srebrenika

O. Mujkić

20.8.2014

 

Danas oko 14.00 sati na magistralnom putu Tuzla-Orašje, u Špionici kod Srebrenika, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđena jedna osoba. U nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo Golf-3 (O89-K-822) kojim je upravljala V.A. (33) iz Srebrenika i motocikl marke Aprilia njemačkih registarskih oznaka "M-XC-125" kojeg je vozio Č.E. (16) iz Srnica kod Gradačca.

 

Mjesto saobraćajne nezgode

 

Prema izjavama očevidaca, do nezgode je došlo kada je vozač motocikla, krećući se u pravcu Tuzle, pod još neutvrđenim okolnostima udario u stražnju stranu Golfa. 

 

 

Motocikl udario u stražnju stranu Golfa

 

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, a povrijeđeni motociklista, nakon ukazane prve pomoći u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenik, prevezen je na UKC Tuzla, čiji se ljekari nisu izjasnili o težini povreda.

 

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske stanice Srebrenik, a u vrijeme uviđaja bio je potpuno obustavljen saobraćaj na ovom frekventnom magistralnom putu, tako da su se iz oba pravaca formirale kilometarske kolone vozila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.