Zbog krađa raspisana potjernica za Vučičevićem i Zembrzuckim

Centar javne bezbjednosti Prijedor

M. Z.
09.09.2014 14:16

MUP RS-a raspisao je centralnu potjernicu za Davorom Vučičevićem (37) iz Prijedora i Milanom Zembrzuckim (55) iz Vrnjačke Banje, državljaninom Srbije koji se terete da su i na području koje pokriva CJB Prijedor počinili više teških krađa.

Na meti im je, kako saznajemo, bila poljoprivredna apoteka, potom stomatološka ambulanta „Venera“ i privatna kuća na području Prijedora. Opremu iz stomatološke ambulante vrijednu oko 15.000 maraka ovaj dvojac je prebacio najvjerovatnije na područje Srbije, a kako nezvanično saznajemo, pronađena su lica koja su im pomogla da skupocjenu opremu, poput uređaja za suhu sterilizaciju, auto-klava sa svim instrumentima koji su tog dana korišteni te laptopa prebace van granica BiH.

Davor Vučičević i Milan Zembrzucki osumnjičeni su na osnovu zajedničke aktivnosti CJB Prijedor, CJB Bijeljina i Stanice javne bezbjednosti iz Mrkonjić Grada na čijem su području također počinili više krivičnih djela krađe.

CJB Prijedor je okružnom Tužilaštvu iz Banjaluke, protiv Vučičevića i Zembrzuckog podnio izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teška krađa.

NA VRH