CRNA HRONIKA

Opljačkana benzinska pumpa kod Srpca, radnik doživio stres

Odnijeli 1.500 KM

Lj. K.

10.10.2014


U noći između četvrtka na petak, u 2.30 sati, četiri maskirana pljačkaša upali su u objekat Benzinske pumpe “Slavuljica Petrol“ u Malim Sitnešima i tom prilikom od dežurnog radnika Branislava Cvijanovića oteli mobilni telefon i 1.500 maraka pazara.

Prilikom pljačke razbojnici, osim verbalne prijetnje, nisu primjenili fizičku silu nad radnikom koji je doživio stres. Sa otetim novcem nestali su u nepoznatom pravcu, nakon čega je Cvijanović obavjestio Policijsku stanicu Srbac.

U Policijskoj stanici Srbac saznali smo da je dojava primljena u 2,40 sati nakon čega su radnici kriminalističke službe ove stanice odmah izašli na teren, obavili uviđaj i organizovali potragu za pljačkašima koja je još u toku.

Benzinska pumpa „Slavuljica petrol“ nalazi se pored regionalnog puta Srbac-Prnjavor na oko tri kilometra od Srpca, a njen vlasnik je Milorad Slavuljica iz Teslića.

U Policijskoj stanici Srbac kažu da je ovo drugi slučaj pljačke benzinske pumpe u poslednja dva mjeseca. U avgustu ove godine nepoznati razbojnik opljačkao je benzinsku pumpu "Nešković" u Srpcu odakle je odnio 4.000 maraka i za njim se još uvjek traga.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.