CRNA HRONIKA

Zaplijenili više od 215 grama marihuane

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina

Srna

15.10.2014

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina, u više pojedinačnih slučajeva, zaplijenili su više od 215 grama marihuane, saopćeno je iz ovog centra.

Zvornička policija prije dva dana je, po nalogu Osnovnog suda u ovoj općini, izvršila pretres automobila "golf dva", koji koriste D.M. i N.S, obojica iz Zvornika, te pronašla i privremeno oduzela dva paketa od PVC folije u kojima su se nalazila 203,43 grama marihuane.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, službenici Policijske stanice Dvorovi izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice čiji su inicijali S.P. i pronašli marihuanu, džoint, te predmete s tragovima opojne materije.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina juče su, na osnovu naredbe Osnovnog suda u ovom gradu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice R.Š. kod koga je pronađeno pet paketića marihuane, ukupno oko devet grama.

Policija je ovo lice juče, i u večernjim satima, kontrolirala i tom prilikom kod njega pronašla oko 3,5 grama marihuane.

Protiv svih ovih lica slijede izvještaji o počinjenim krivičnim djelima iz oblasti zloupotrebe droga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.