CRNA HRONIKA

Banja Luka: U sudaru totalna šteta na vozilima, vozači bez težih povreda

Udes na raskrsnici u naselju Nova Varoš

Ml. D.

18.10.2014

Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu popdne dogodila na raskrsnici ulica Milana Radmana i Dragiše Vasića, u banjalučkom naselju Nova Varoš.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač uautomobila ford je išao ulicom Dragiše Vasića prema naselju Rosulje a vozač "mercedesa" iz pravca parka Mladen Stojanović prema zapadnom tranzitu. Na raskrsnici je vozač "forda", iz za sada neutvrđenih razloga, udario "mercedes" i prevrnuo ga na bok.

- Bio sam u blizini kada se sve ovo dogodilo i čuo sam nekoliko snažnih udara. Na ovoj raskrsnici već je bilo nezgoda ali nikad nisam vidio ovako nešto, rekao je jedan stanovnik Ulice Milana Radmana.

On je dodao da je očekivao da će biti teško povrijeđenih osoba ali da, na sreću, ni jedan od vozača nije nastradao. Vozaču "mercedesa" su građani pomogli da izađe na suvozačeva vrata.
- Stajao je tu, mao konfuzan ali nije izgledao teško povrijeđen. Oba vozača su prevezena u Hitnu pomoć, rekao je ovaj mještanin.

Najvjerovatnije je da je vozač "forda" prebrzo prišao raskrsnici i naletio na ležećeg policajca, zbog čega je i udario u "mercedes". Na sreću, u oba vozila su se otvorili zračni jastuci a vozači su bili sami u vozilima.

- Da je bio još neko u bilo kojem automobilu, nesreća bi bila daleko veća, komentarisali su okupljeni građani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.