Kod Kotor Varoši drvo palo na mercedes, poginuo Vanja Kršić

Na regionalnom putu Obodnik – Šiprage, u mjestu Kalamande

Ml. D.

Dvadesetsedmogodišnji Vanja Kršić, iz Kotor Varoši, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak naveče dogodila na regionalnom putu Obodnik – Šiprage, u mjestu Kalamande, kod Kotor Varoši.

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka, uz navođenje inicijala nastradalog, nesreća se dogodila oko 21.20 sati kada je Kršić svojim mercedesom sletio sa kolovoza.

- Obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci koji je naložio da se preduzmu sve radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila, navodi se u saopćenju.

Nezvanično se saznaje da je Kršić, prije nesreće, bio na slavi kod jednog svog prijatelja. On je nekoliko godina radio kao čuvar u banjalučkom zatvoru na Tunjicama te je nakon smjene, sa još nekoliko drugova otišao na slavu.

Kada je krenuo kući, u blizini mosta, izgubio je kontrolu nad upravljačem te sletio s kolovoza i bočnom stranom automobila udario u orah pored puta. Od siline udara stablo se prelomilo i palo na automobil.

Nedugo nakon nesreće, naišao je jedan njegov poznanik koji je pokušao da ga izvuče ali nije uspio. Ubrzo su stigli i Kršićevi prijatelji koji su ga izvukli kroz šiber na krovu mercedesa ali mu ni ekipa Hitne pomoći nije uspjela spasiti život.

NA VRH

Podijeli članak na