CRNA HRONIKA

Akcija "Maped": U Šekovićima i Osmacima uhapšeno sedam osoba

Pronađeno 11 kg skanka

Z.K.

28.10.2014

U akciji pod kodnim nazivom „Maped”, koja je sprovedena sa ciljem suzbijanja krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojinih droga i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i eksplozivnih materija u Šekovićima i Osmacima slobode je lišeno sedam lica, za jednim licem se traga, ali je nedostupno jer je državljanin EU.

Tom prilikom izvršen je pretres na deset lokacija kod osam osumnjičenih lica pronađeno je 11 kilograma opojne droge skank te oružje i eksploziv. U akciji su uhapšeni: S.T, Z.K, V.K, LJ.M, M.L. i M.K. iz Šekovića te lice sa inicijalima LJ. S. iz Osmaka.

Prema policijskim podacima akcija je trajala od ranih jutarnjih sati, a sproveli su je pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Bijeljina i jedinica za podršku iz Bijeljine i Zvornika.

pronadjeno-11-kg-skanka
 
- Navedene radnje su preduzete po naredbi Okružnog suda Istočno Sarajevo, a uz koordinaciju i saradnju sa Okružnim tužilaštvom Istočno Sarajevo i Okružnim tužilaštvom Bijeljina. Do sada je pronađeno preko 11 kiliograma opojne droge skank kao i veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava - rekli su u policiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.