CRNA HRONIKA

Pušten na slobodu vozač koji je Mercedesom usmrtio Dušku Rađević i pobjegao

Po nalogu postupajućeg tužioca banjalučkog Okružnog tužilaštva

M. M.

11.12.2014

Pedesetdvogodišnji S.K. iz Banje Luke, osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći usmrtio tridesetšestogodišnju Dušku Rađević, a potom pobjegao, pušten je na slobodu nakon kriminalističke obrade, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

 
Osumnjičeni je na slobodu pušten po nalogu postupajućeg tužioca banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Podsjetimo, službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka su sinoć oko 23 sata u ulici Petra Preradovića u Banjoj Luci uhapsili S. K. (1962) iz ovog grada, zbog sumnje da je prekjučer Mercedesom ML usmrtio tridesetšestogodišnju Dušku Rađević iz Banje Luke.

Nakon saznanja da se dogodila saobraćajna nesreća, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka je zajedno sa policijskim službenicima izvršio uviđaj i naložio je preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji u cilju pronalaska učesnika saobraćajne nezgode koji se nakon nezgode udaljio sa lica mjesta.

Sa mjesta nesreće izuzeti su tragovi i predmeti koji su predstavljali početne indicije koje su upućivale na vozilo koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći.

Izuzimanjem video snimaka, saslušavanjem većeg broja svjedoka, te preduzimanjem niza istražnih radnji došlo se do saznanja da je vozilo „Mercedes“ tip ML učestvovalo u ovoj nesreći.

Nakon toga je policija pronašla i pregledala sva registrovana vozila ovog tipa, te našla "Mercedes" ML sive boje, koji koristi uhapšeni.

Nezvanično se moglo čuti da je uhapšen Siniša Kovačević iz Banje Luke.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.