CRNA HRONIKA

Uhapšeni razbojnici iz Prnjavora

Pronađeni predmeti iz krivičnog djela

Srna

13.12.2014

Pripadnici Centra javne sigurnosti Banjaluka uhapsili su dva muškarca iz Prnjavora, osumnjičena da su 7. decembra u mjestu Galjipovci izvršila razbojništvo nad jednim mladićem i djevojkom.

- Sinoć su uhapšeni muškarci čiji su inicijali N.P.(25) i G.G.(29) - rekla je Srni portparol Centra javne sigurnosti Banjaluka Marija Markanović. 

Oštećeni mladić i djevojka su Policijskoj stanici Prnjavor prijavili da su se na parking prostoru nalazili u automobilu "pežo" kada su im prišla dva maskirana muškarca, od kojih je jedan imao pušku.

Razbojnici su im, uz prijetnju puškom, oduzeli novac i mobilne telefone, nakon čega su ispalili jedan metak u zemlju, a potom pobjegli. 

- Kod uhapšenih su pronađeni predmeti koji potiču iz krivičnog djela - puška, mobilni telefoni i drugo, koji će poslužiti kao materijalni dokaz u krivičnom postupku - rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da su uhapšeni N.P. i G.G. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo danas predati u nadležnost banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Nikola Pezer i Gojko Golić iz Prnjavora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.