CRNA HRONIKA

Teško povrijeđen traktorista iz Dervente

Prevrnuo se sa priključnim vozilom kojim je upravljao

Autor:Srna

15.12.2014

Muškarac čiji su inicijali B.R. iz opštine Derventa zadobio je teške tjelesne povrede kada se prevrnuo traktor sa priključnim vozilom kojim je upravljao, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

 Povrijeđeni je, nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa, prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 15.15 sati na lokalnom putu u mjestu Turski Lužani, opština Derventa, kada se B.R, koji se traktorom kretao iz pravca Luga prema mjestu Rapćani, prelaskom na suprotnu stranu makadamskog puta, lijevim točkovima zahvatio travnatu bankinu, izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Derventa.

Na području Centra javne bezbjednosti Doboj tokom vikenda uhapšeno je šest lica - po dva u Doboju i Modriči, te po jedno u Šamacu i Derventi, za koje je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje, lica su puštena na slobodu i izdati su im prekršajni nalozi za učinjene prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.