Kod Bijeljinca u Golfu pronađene bombe, puške, pištolj, meci i narkotici

Predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Bijeljini

Srna

Bijeljinska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali M.V. iz Kojčinovca kod Bijeljine kod koga je pronađena veća količina oružja, bombi i narkotičkih sredstava.

Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, policija je juče pretresla stambene prostorije i vozilo M.V. na osnovu operativnih saznanja da ovo lice vrši prevoz droge, naoružanja i eksplozivnih sredstava, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Policija je juče u mjestu Dragaljevac kod Bijeljine zaustavila automobil "golf četiri", kojim je upravljao M.V, a koji se prethodno oglušio o naredbu policijskih službenika.

Prilikom pretresa automobila, u specijalno napravljenim mjestima za skrivanje oružja i droge, pronađeno je 46 ručnih bombi, dvije električne detonatorske kapisle, jedna automatska puška sa dva okvira i 60 metaka, jedan pištolj sa okvirom i 32 metka.

Policija je pronašla i 5.700 tableta "ksalol", koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, te 515 grama tableta za koje se sumnja da sadrže narkotička sredstva, mobilni telefoni, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotičkih sredstava i oružja.

M.V. je danas predat u nadležnost i dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

NA VRH

Podijeli članak na